Anmeldelser

Nedenfor kan du læse om vores kunders oplevelser med os.

Dygtige DJs der formår at ramme plet!

God kontakt med MM mobildiskotek inden, vi fik lov at vælge sange og bands som passede til vores smag. På aftenen formåede de at ramme den fælles musik smag, og tog også imod ønsker undervejs! Vi havde en helt fantastisk bryllupsfest, hvor vi dansede natten lang! Tak til de to dygtige gutter!

MM Events spillede til vores bryllup

MM Events spillede til vores bryllup og gjorde et eksemplarisk stykke arbejde. Deres setup – både hvad angår lyd og lys – var rigtig godt, de lyttede til gæsternes ønsker og deres pris var på alle måder rimelig. En varm anbefaling herfra.

Anmeldt af Mia Bekker Nim d. 3. juli 2016

Anmeldt af Simon Jacobsen d. 5. juni 2017

Det var en fornøjelse!

Det var en fornøjelse at have MM Events som DJ’s til min dimissionsfest. Drengene havde god lyd og flot lys med, som gjorde aftenen i gården på Østerbro en del mere festlig. De var professionelle og fiksede selv det hele, og så var de meget flinke og høflige oven i hatten. Musikken var varieret og passede godt til stemningen og selskabet. Vil helt sikkert anbefale MM Events til andre, da det fungerede super godt med deres setup.

Fremragende!

Super dygtige og professionelle DJ’s, som spillede noget for enhver smag og som gerne tog imod ønsker, uden at ødelægge musikken. Søde drenge som virkelig lyttede til vores behov – der var ikke en finger at sætte på det. Alle til festen var meget postive, og de bidrog til en rigtig god aften og et fyldt dansegulv.

Anmeldt af Frederikke Gudmand d. 13. juni 2017

Anmeldt af Maria d. 8. december 2016

Gode DJs som var meget serviceminded

MM Mobildiskotek var meget hurtige til at svare tilbage og havde et højt informationsniveau. Musikken var som vi ønskede. Alle gæster syntes rigtigt godt om dem og musikken. Så vi vil helt klart overveje MM Mobildiskotek til vores næste store fest. Eneste minus var knap så grundig info om lyspakke eller ej. Men det kan måske blive skrevet bedre ind i næste kontrakt/tilbud. Alt i alt var vi ret glade for MM Mobildiskotek.

Fremragende fest

Jeg havde fornøjelsen af MM Events til min fest forrige weekend. Til festen var knapt 100 mennesker samlet i alle aldersgrupper, som alle havde en fest! Musikken var tilpasset til hele aftenens forløb, hvor der i den grad blev lyttet til behovet fra publikum. Alt i alt, havde alle mine gæster en fantasktisk fest. Jeg kan varmt anbefale at de to bornholmske drenge fra MM Events, som lytter til dine behov og med deres professionnalisme skaber præcis den fest du har brug for.

Anmeldt af Theresa d. 26. september 2016

Anmeldt af Morten Krøll d. 8. marts 2017

2 x 18 års fødselsdag

MM Mobildiskotek sørgede for en fantastisk aften til min søn og datters fælles fødselsdagsfest! De spillede blandet musik og alles ønsker blev opfyldt. Jeg kan klart anbefale dem!

Helt perfekt oplevelse med MM Events

En helt igennem god og professionel oplevelse med Markus & co. Super høflige og tilpasser arrangementet præcist, som man ønsker det. Kan meget varmt anbefales.

Anmeldt af Peter Møldrup d. 4. september 2016

Anmeldt af Lisa Degn d. 8. maj 2017

Vellykket aften med god musik og fedt lysshow!

MM EVENTS kom og spillede til vores 17 års. Vi var meget tilfredse med aftenen! Der var god stemning og folk på dansegulvet hele tiden. God musik og fedt lysshow!! Vi kan helt klart anbefale MM EVENTS til alle:)

MM Events leverede superfedt lysshow

MM Events leverede superfedt lysshow og musik til min bryllupsfest. Aftenen/natten var perfekt, de får mine varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Thit Bolvig d. 13. marts 2017

Vi brugte MM Events til vores bryllup

Vi brugte MM Event til vores bryllup og det har alt i alt været et rigtig fint forløb. God, venlig og professionel kommunikation i perioden op til brylluppet. Alt det tekniske spillede 100% og musikken passede super fint både i lydstyrke og udvalg.
Vi kunne godt have ønsket os at de var med til at skabe lidt stemning, ved fx at sige skål, gøre opmærksom på når bruden/gommen var gået ud, sagt “nu spiller vi den sidste sang for i aften” eller lign. Der blev ikke rigtig sagt noget. Men musikken var som sagt helt som den skulle være.
Prisen var også helt rimelig 🙂

Fantastisk 50 års fest

Markus og ven lyttede til mine musikønsker, og blandede selv derudfra. Følte mig tryg fra første samtale, og lod ham som den professionelle klare opgaven. Og det gjorde han! Mange komplimenter fra gæsterne. Perfekt lydniveau (telt). Jeg kontakter MM Events næste gang også.

Anmeldt af Gabriel Siegel d. 7. august 2017

Anmeldt af Karen Margrethe Hartvig d. 22. august 2017

Prikken over i’et!

Jeg holdte min 30 års fødselsdagsfest, og har aldrig før booket en DJ – men nu skulle det være. Markus og Mathias var super søde til at forklare de forskellige muligheder og jeg valgte at gå med den store pakke – og det var det perfekte valg med både lysshow, røgmaskine og super fedt mixet musik hele natten. De var i øvrigt også gode til at holde øje med gæsterne og hvilke sange/genre folk reagerede bedst på. Det spillede bare! Jeg regner stærkt med at vi ses igen til min 40 års 😉

Anmeldt af Natalia Laursen d. 20. marts 2018

Informationer

MM Events
Impalavej 11
4623 Lille Skensved
Danmark
CVR: 38213172
 

Tags

DJ til  bryllup
DJ til fødselsdag
DJ til julefrokost
DJ til firmafest
DJ til ungdomsfest
DJ til reception
DJ til konfirmation
DJ til temafest
DJ til efterskolefest